Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

27 Droll Akita Inu Pups Te Koop Photo 4K

17 Tiny Akita Inu Pups Te Koop. Akita, pup en of herplaatser te koop bijgaand tref je een overzicht aan van pups die te koop zijn van het ras akita. Onze pups zijn steeds geregistreerd bij dogid ze zijn in huiselijke kring opgegroeid waardoor ze heel sociaal zijn we geven ook een schriftelijke garantie van 2 jaar onze pups worden wekelijks gecontroleerd door een erkende dierenarts onze pups te koop zijn vrijblijvend te bezichtigen tijdens onze openingsuren ›

Akita Inu Pups te Koop Beide Ouders Aanwezig Kopen
Akita Inu Pups te Koop Beide Ouders Aanwezig Kopen from dieren.aanbod.be

Kom langs in onze puppykennel en kom kennis maken met onze lieve akitas. We zoeken een nieuwe thuis voor onze akita dekreu. Wij hebben op dit moment prachtige akita inu pups te koop.

Onze Pups Zijn Steeds Geregistreerd Bij Dogid Ze Zijn In Huiselijke Kring Opgegroeid Waardoor Ze Heel Sociaal Zijn We Geven Ook Een Schriftelijke Garantie Van 2 Jaar Onze Pups Worden Wekelijks Gecontroleerd Door Een Erkende Dierenarts Onze Pups Te Koop Zijn Vrijblijvend Te Bezichtigen Tijdens Onze Openingsuren ›


Wens je al onze puppies te bezichtigen? Bij elke akita inu pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie! Akita inu pups te koop.

De Beschikbare Hondjes Zijn Gechipt, Gevaccineerd En Ontwormd.


In april hebben wij bij jullie een akita inu pup van 6 maand en berner sennen van 3 maand gekocht. Heb je interesse om een akita inu te kopen? Amerikaanse akita pups te koop van eigen fok.

Een Belgische Erkende Professionele Kweker;


Onze pups zijn gevaccineerd, meermaals ontwormd hebben een europees paspoort en een microchip. Het nestje amerikaanse akita pups te koop zijn afkomstig van. Akita inu pups te koop van eigen fok.

Based In The Center Of The Netherlands, Kurenai No Kaze Is A Kennel Devoted To Japan’s Akita Inu Breed.as Registered Breeder With Raad Van Beheer And Fci, We Are Members Of The Dutch Nippon Inu, As Well As Akiho In Japan.


Maar er wordt voor puppen die gefokt zijn volgens de reglementen en uit ouderdieren die veel prijzen gewonnen hebben soms veel meer gevraagd en dat loopt zomaar op naar €4000,00. Aangeboden pups zijn in principe gefokt volgens de eisen die het fokbeleid van nippon inu aan de fokkers van nippon inu stelt, toch is dit geen garantie op het achterwege blijven van een mogelijk optreden van (erfelijke) gebreken dan wel andere aandoeningen bij de pups. Wil je een shibakita pup kopen?

Blijf Weg Bij 2Dehands Websites En Beruchte Broodfokkers Zoals Felicanis/Hoeve Hoogland, Happy Doggy, Woefkesranch, Pupsenzo, Hezehof, Rashonden Waasland, Debrabandere, En Bespaar U Van Veel Menselijk En Dierlijk Leed.


De foto's en video's die u ziet op onze website, zijn. American akita pups te koop aangeboden op puppyplaats.nl, puppyplaats is de plaats voor het vinden en aanbieden van leuke american akita pups!. Hieronder vindt je een overzicht terug van een aantal van onze akita inu puppies.