Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

53 Tiny Akita Inu Značaj Image HD

25 Tiny Akita Inu Značaj. Če opazimo skupino divjih psov, na primer tistih, ki živijo v puščavah, ali enega izmed volkov, bomo ugotovili, da se praktično nikoli ne borijo. Do svoje družine ima buden in zaščitniški značaj.

AKITA INU stara 8 mj
AKITA INU stara 8 mj from www.bolha.com

Vedno pozoren, je inteligenten in pogumen pes, vendar je nagnjen k agresivnosti do drugih psov, zlasti tistih istega spola. To je pasja pasma, ki sodi v kategorijo lovskih psov, čeprav je predvsem družba. Je pogumna in ljubeča pasma do ljubljenih.

Akita Inu Je Čista, Starodavna Tisočletna Japonska Pasma Psov, Ki Je S Človekom Že Več Kot 3000 Let.


Shiba inu je iz gorskih območij osrednje japonske dragocen, starodaven, eden najstarejših psov japonskega porekla na svetu, uradno »domači japonski«. To je ponosan, moćan pas i zaštitit će vašu obitelj od bilo kakvih prijetnji. Najprej morajo biti otroci in mladiči pod budnim nadzorom odraslih, dokler se ne naučijo pravilno obnašati.

Akita Inu So Dobri Psi Vodnikov.


Displazija kolkov, težave s kožo in dlako, motnje avtoimunskega sistema, epilepsija, progresivna atrofija mrežnice. Zvest pes, pogumen in navezan na svojega gospodarja, vendar previden do tujcev, je pameten in inteligenten, pariramo pasmi ameriške akite. To je pasja pasma, ki sodi v kategorijo lovskih psov, čeprav je predvsem družba.

Kljub Temu, Da Ne Laja Veliko, Je Odličen Pes Čuvaj.


Ta pes japonskega izvora ima a neskončno potrpežljivost in zelo zmeren značaj. Poleg njega so tudi kai, kiushu, hokkaido in shikoku, vse srednje velike, in največja akita inu. Po drugi strani ograja na dvorišču lahko vašemu psu nudi udoben pobeg in ne bi smeli več skrbeti za divje živali, ki bi jim bile lahko na dosegu roke.

Najprej Se Moramo Vprašati, Kakšen Je Naravni Značaj Psov.


Od kategorije spitz, sani in hišne ljubljenčke. Šiba inu je zaradi majhnosti še ena pasma psov. Akita inu slovi po moči in pogumu, predvsem pa po zvestobi.

Čeprav Akita Nujno Potrebuje Tesno Družinsko Vez, Mu Njegov Gospodar Ali Gospodarica Običajno Povsem Zadostujeta.


Samoyed je bila samoyed, etah, vodilni pes ekspedicije roald amundsen, ki je nato prvič prišel na južni pol. Do tujcev je precej sumljiv, čeprav je, ko vzame zaupanje, zelo zvest in naklonjen družini. Vedno pozoren, je inteligenten in pogumen pes, vendar je nagnjen k agresivnosti do drugih psov, zlasti tistih istega spola.