Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

55 Cute Rasa De Caini Akita Inu Image

37 Droll Rasa De Caini Akita Inu. Acesti caini sunt considerati simbolul national al tarii lor. Câinii din rasa akita sunt foarte inteligenți, neînfricați și spontani.

Totul despre Akita Inu
Totul despre Akita Inu from www.animalzoo.ro

Akita inu este una dintre cele mai vechi 14 rase de câini care au fost domesticite. Ghid de intretinere si alimentatie a puiutului achizionat, transport in tara si in afara tarii, pentru mai multe detalii va stau la. Akita au nevoie de îngrijire suplimentară a blănii.

Este Una Din Cele Sapte Rase Declarate Monumente Ale Naturii In Japonia.


Akita inu este vizibil un câine puternic de care se vor teme strãinii. Aceasta rasa se caracterizeaza prin caini mari si puternici, avand un corp lung si musculos, pieptul este unul lat si prezinta o coada stufoasa si care pica cu orientarea catre spatele cainelui. Analizele adn îi plasează printre cele 14 cele mai vechi rase de câini domesticiți, deținători ai „genei ancestrale” a lupilor străvechi.

Ghid De Intretinere Si Alimentatie A Puiutului Achizionat, Transport In Tara Si In Afara Tarii, Pentru Mai Multe Detalii Va Stau La.


Dupa incheierea razboiului, oamenii au depus un efort mare pentru a perpetua rasa, iar unii pui de akita au fost importați in sua. Câinii din rasa akita sunt foarte inteligenți, neînfricați și spontani. Akita inu nu are decât cinci culori recunoscute ale blănii:

Daca Iubiti Cainii, Stiti Sau Sunteti Dispusi Sa Invatati Cum Sa Construiti Un Raport Fantastic Cu Aceasta Rasa Speciala, Noi Va Putem Ajuta Inclusiv Cu Ghid Si Sfaturi De Dresaj.


Alții cred că au fost crescuți pentru luptele de câini. Akita inu este capabil sa faca fațã chiar și urșilor mari,de peste 400 kg care locuiau în acele regiuni. In afara de iesirile regulate, akita inu are nevoie de o plimbare zilnica de aproximativ 30 de minute sau de o activitate intensa.

Avand Intre 60 Si 71 De Cm Inaltime Pana La Umar, Akita Are O Blana Deasa Care Contine Diferite Culori, Inclusiv Alb.


Sunt caini puternici, ceea ce le permite sa vaneze usor prin zapada si in alte medii dificile. Akita inu este considerat un caine national japonez si este una din cele sapte rase considerate monument al naturii. Akita inu este un caine care trebuie sa isi consume energia, asa ca are nevoie de un stapan care are mult timp la dispozitie in fiecare zi.

Cainii Akita Au Un Corp Mare, Cu Oase Grele, Si Putin Mai Lung Decat Inalt.


Caini, pisici » caini 989 lei. Rasa a fost utilizata in multe domenii, inclusiv in potilie si armata, paza (pentru guvern si civili), caine de lupta, caine de. În cazul câinilor din rasa american akita toate culorile sunt permise.