Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Adorable Bulldog Francez Blue Pret

Adorable Bulldog Francez Blue Pret. Bulldog francez blue de vanzare transport in tara si in afara. French bulldog litter of puppies for sale in palo alto, ca, usa.

Pin on Web Pixer
Pin on Web Pixer from www.pinterest.com

Corpul lat și musculos, capul pătrățos, urechile mari care sunt comparate cu cele ale unui liliac, coada scurtă și picioarele distanțiate, mai ales cele din spate. De vânzare 2 pui de bulldog francez un băiețel lilac blue la prețul de 700 euro ș. Capul este mare și pătrățos, cu încrețituri adânci care se desfășoară deasupra botului extrem de scurt.

Bulldog Francez Din Parinti Cu Pedigree,Testati Genetic Pentru A Ne Asigura Ca Sunt Perfect Sanatosi.cateii Au Varsta De 12 Săptămâni Si Mananca Bobite De.


Bulldog francez blue si negru de vanzare la pret de crescator 100 % rasa pura/livrare in iasi. Fiecare cățel bulldog francez pe wuuff provine de la un crescător verificat, care este devotat cățeilor lui, și care îi oferă totul pentru un început bun în viață. Blue french bulldogs are just like regular frenchie with the color of the coat as blue.

Carnet De Sanatate De Tip Nou Si Inseriat, Ghid De Intretinere Si Alimentatie A Puiutului Achizionat Si Garantie Medicala.


Blue tan french bulldog puppies for sale. Female puppy french bulldog for sale. 2 142 ron 2 375 ron.

They Are Very Cute Dogs And Quite Popular Among The French Bulldog Owners.


Bulldog francez blue de vanzare transport in tara si in afara. 6 french bulldog puppies for sale 5girls 1boy puppies will be ready at 8 weeks (11/07/21) mum can be viewed with pups and we can supply photos of dad which is a kc reg blue and tan french bulldog mum is a brindle french bulldog puppies are raised wit. Pe acest site gasiti caini de vanzare la varsta mica si anume 2 luni, din orice rasa va doriti, cu sau fara pedigree in functie de cuibul ofertat de la crescatorii nostri.

4 Blue & Tan Boy (Isabella Carrier) £3000 1 Merle Boy (Isabella Carrier) Reserved 2 Merle Girls (Sold) 1 Lilac Tan Female (Isabella Carrier) Sold) They Will Be Ready To Go And Settle Into A Forever Home.


Olx.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Diverse 0 comentarii 204 afișări, 0 astăzi. Pui bulldog buldog francez blue gri albastru si alb cu blue gri albastru.

Recurge La Sisteme Automate Și La Parteneri Care Analizează Modul.


Vince male french bulldog puppy. French bulldog litter of puppies for sale in palo alto, ca, usa. This blue color of the coat is due to genetics.